Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Oud Ade

Woningtype C

Kwalitatief hoogwaardig chalet van circa 58 m2 BVO voor € 239.500
Bruto huuropbrengst circa 9% per jaar

Een aantal van de woningen in plan De Buitenplaats wordt nu ook als compleet chalet kant en klaar aangeboden! Comfort van binnen en buiten, daar staat deze vierpersoons-woning voor. De mooie locatie met uitzicht over de tuin en achterliggende polder, bindt de ogen elke dag weer op prettige wijze, daarnaast is deze woning zelf ook onderscheidend. Zowel van binnen als buiten zijn onderhoudsvriendelijke materialen gebruikt, verder is ze volledig geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing. De grote ramen verschaffen u elke dag weer een mooie aanblik over het ‘groen’ wat het gevoel van rust en ruimte, waar een vakantie veelal voor staat, versterkt. Datzelfde doet ook het terras aan de voorzijde van het chalet.

Het gevoel van rust en ruimte is ook van toepassing wanneer u de woning binnengaat. U komt direct in de grote living (ca. 30 m2) met open keuken die bestaat uit een keukenblok – met alle benodigde keukenaccessoires. Dit laatste houdt in dat u beschikt over een inductie kookplaat, afzuigkap, zwarte spoelbak in blad gefreesd met luxe zwarte kraan, geïntegreerde vaatwasser en koelkast met vriesvak. Daarnaast beschikt de woning over twee slaapkamers, een bergkast en een compleet ingerichte badkamer met een luxe wasmeubel, een inloopdouche met zwarte douchedeur en zwarte stortdouche, wastafelmengkraan in kleur zwart en een wit hangtoilet.

Deze woning wordt geheel geïsoleerd en gebouwd op basis van houtskeletbouw. De buitenbekleding zal bestaan uit Kerrafront Modern Wood antraciet en Vinyplus turners eiken verticaal. Bij de woning zal een terras van ca. 12 m2 worden geleverd inclusief een verstelbare lamellen zijwand met antraciet kolommen. Het dak is een lessenaarsdak voorzien van EPDM dakbedekking. De kozijnen zijn van hoogwaardig kunststof in antraciet buitenkleur voorzien van isolerende beglazing. De verwarming geschiedt elektrisch door middel van zeer zuinige infrarood plafondpanelen. Warm water via een elektrische boiler (120 liter). De woning wordt verder compleet ingericht voorzien van een vinyl-vloer in visgraat houtmotief (kleur licht eiken), vijf zwarte jaloezieën (woonkamer, hoofdslaapkamer en tweede slaapkamer), boxspringbed en draaideurkast in de hoofdslaapkamer én twee boxspringbedden met bovenkastjes in de tweede slaapkamer. De wand- en plafondplaten worden afgewerkt met Agnes platen (witte structuur).

De recreatiewoningen in De Buitenplaats kunnen eventueel ook worden verhuurd waardoor een bijzonder aantrekkelijk jaarlijks rendement kan worden behaald. Belvilla prognotiseert voor een woning voor vier personen een jaarlijkse opbrengst van ca. € 21.847.
Koopprijzen worden vermeerderd met 21% BTW en bij recreatieve verhuur is deze BTW volledig verrekenbaar.
Tuinaanleg en tuininrichting niet inbegrepen.

Vrij recreëren

Impressie