Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Oud Ade

Woningtype B

Kwalitatief hoogwaardige recreatiewoningen van circa 60 m2 BVO

Op de Buitenplaats is er een modern vrijstaand recreatiehuis ontworpen onder architectuur genaamd woningtype B. Dit type woning heeft een stoere uitstraling met een pergola en heeft een ideale breedte-lengte verhouding waardoor het gemakkelijk is om de indeling van de slaapkamers te veranderen.

Door de gemeente Kaag en Braassem is inmiddels een omgevingsvergunning bouwen afgegeven voor een overdekte buitenruimte cq. veranda van ca. 30 m2. Deze optie is nog mogelijk tegen meerprijs. De veranda biedt extra leefruimte, zoals een gezellige zithoek, en zorgt voor een nog luxere uitstraling van de woning. Of het nu gaat om buiten dineren tot laat in de lente en zomer of beschut genieten van de buitenlucht in de herfst- en winterperiode, een veranda biedt vrijheid en verhoogt de waarde van uw woning op de Buitenplaats. Overweeg daarom zeker om een veranda aan uw woning toe te voegen!

Bekijk hier de plattegrond type B1;
Bekijk hier de gevelaanzichten type B.

De recreatiewoningen in De Buitenplaats kunnen eventueel ook worden verhuurd waardoor een bijzonder aantrekkelijk jaarlijks rendement kan worden behaald. Belvilla prognotiseert voor een woning voor vier personen een jaarlijkse opbrengst van ca. € 21.847 tot € 22.985 voor de woningen met steiger.
Koopprijzen worden vermeerderd met 21% BTW en bij recreatieve verhuur is deze BTW volledig verrekenbaar.
Tuinaanleg en tuininrichting niet inbegrepen.

Vrij recreëren

Uitvoering standaard Type B

Uitvoering Type B met veranda

Impressie