Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Oud Ade

Woningtype A

Kwalitatief hoogwaardige recreatiewoningen van circa 60 m2 BVO

Woningtype A op de Buitenplaats betreft een onder architectuur ontworpen, eigentijdse vrijstaande recreatiewoning met zeer veel daglichttoetreding en licht uitgevoerd. De woning wordt gebouwd met gebruikmaking van kwalitatief hoogwaardige materialen. De woning wordt duurzaam uitgevoerd volgens de laatste normen en wordt standaard voorzien van een WKO-installatie, waardoor een hoog wooncomfort wordt gewaarborgd tegen minimale kosten.

Door de gemeente Kaag en Braassem is inmiddels een omgevingsvergunning bouwen afgegeven voor een overdekte buitenruimte cq. veranda van ca. 30 m2. Deze optie is nog mogelijk tegen meerprijs. De veranda geeft extra leefruimte, bijvoorbeeld door middel van het plaatsen van een gezellige zithoek en geeft een nòg luxere uitstraling aan uw woning. In de lente en zomer tot laat buiten dineren, in de herfst- en winterperiode zit u hier beschut en geniet u langer van de buitenlucht. Naast het gevoel van deze vrijheid brengt een veranda meer waarde toe aan uw woning in de Buitenplaats. Alle reden dus om het plaatsen van een veranda aan uw woning te overwegen!

Bekijk hier de plattegrond type A1;
Bekijk hier de gevelaanzichten type A.

De recreatiewoningen in De Buitenplaats kunnen eventueel ook worden verhuurd waardoor een bijzonder aantrekkelijk jaarlijks rendement kan worden behaald. Belvilla prognotiseert voor een woning voor vier personen een jaarlijkse opbrengst van ca. € 21.847 tot € 22.985 voor de woningen met steiger. Lees hier meer over het verwachte rendement.
Koopprijzen worden vermeerderd met 21% BTW en bij recreatieve verhuur is deze BTW volledig verrekenbaar. Meer weten over recreatieve verhuur?
Tuinaanleg en tuininrichting niet inbegrepen.

Vrij recreëren

Uitvoering standaard Type A

Uitvoering Type A met veranda

Impressie