Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Oud Ade

Verhuur

Nadat u eigenaar bent geworden van één van de recreatiewoningen in De Buitenplaats te Oud Ade kunt u naar eigen wens gebruik maken van uw woning. Op De Buitenplaats te Oud Ade is het toegestaan om uw recreatiewoning volledig voor eigen recreatief gebruik te benutten. Permanente bewoning is niet toegestaan. De recreatiewoning kunt u echter ook voor de verhuur aanbieden. In dat geval dient u een verhuurbemiddelingsovereenkomst aan te gaan met de verhuurorganisatie Belvilla.

Vrij recreëren

Combinatie van verhuur en eigen gebruik

Als eigenaar van een recreatiewoning op De Buitenplaats te Oud Ade bepaalt u zelf per jaar welke periode(n) voor verhuur uw recreatiewoning beschikbaar is c.q. zijn en u zal dit uiterlijk 1 oktober voor het betreffende verhuurseizoen schriftelijk aan Belvilla bekendmaken. Bij verder eigen gebruik dient u zich dan aan te passen aan de eventuele vrije perioden. Een en ander stemt u verder af in overleg met Belvilla.

Onder deze overeenkomst zorgt Belvilla voor de (ver)huurexploitatie van de recreatiewoningen in de perioden dat u er als eigenaar zelf geen gebruik van maakt. Dit kan leiden tot een aantrekkelijk rendement van ca. 6%. De verhuurorganisatie ontvangt voor deze beheerwerkzaamheden provisie en vergoedingen.

De samenwerking tussen u als eigenaar en Bellvilla als verhuurder heeft als inzet een hoge bezetting en daarmee samenhangend een hoog rendement. De overeenkomst garandeert dat nodige reparaties en vervangingen (ook aan de inrichting) worden uitgevoerd. Belvilla draagt er zorg voor dat beschadigingen of vermissingen die aan huurders zijn toe te rekenen ook door die huurders worden vergoed. Voor schade aan de inboedel toegebracht door huurders is een verzekering bij Belvilla inbegrepen.

Interesse

Heb je vragen over De Buitenplaats? Of wil je dat ons makelaarsteam contact met je opneemt? Neem dan contact op via 071 – 361 93 43 of
info@damenmakelaars.nl.